Luda planeta

Da li je moguće? Komšijama se nije svidjelo kako se obukla, pa su ovako odlučili da je kazne

Uslijedili su mnogobrojni komentari podrške.

Rovi Vejd - Screenshot

Korisnica TikToka Rovi Vejd iz Los Anđelesa podijelila je sa pratiocima neprijatno iskustvo koje je imala sa komšilukom – zbog svoje odjeće, piše “Objektiv“.

Kako tvrdi u snimku, komšinije su je prijavile policiji jer ih je “uvrijedila” njena odjeća za koju smatraju da je neprikladna.

Kada su je prijavili, nosila je istu odjeću koju je imala na sebi i za vrijeme snimanja video klipa – kratku, oskudnu majicu, kratak šorts i čizme.

Njen “autfit”, za koji mnogi tvrde da nije sporan i da nije previše go*a kako poneki tvrde, revoltirao je komšije u jednom kvartu u Los Anđelesu, a policiji su je prijavili jer kako kažu, svojim izgledom loše utiče na njihovu djecu.

Podijelila je takođe i snimak razgovora sa policijom, koja je došla na adresu nakon prijave komšija.

Kao što vidite, obučena sam. Jednostavno im se ne sviđa moj stil oblačenja i to im predstavlja problem. Vrijeđa ih moj izgled očigledno, ali šta ću, nastavit ću ovako da se oblačim”, rekla je Rovi, što je naišlo na razumijevanje policije.

Video je brzo postao viralan, a pogledan je više od 12 miliona puta.

Djevojka je uglavnom izazvala pozitivne reakcije i komenatre podrške da svako ima pravo da se oblači kako želi, a ono što je za nekog go*otinja, za drugog nije.

Mora da vas je komšinicin muž non stop gledao i bio uzbuđen, pa Vas je prijavila njegova žena”, samo je jedan od komentara.

@rovi_wadelike for outfit reveal? #messytok #drama #neighbours #karen #cops #feminist #fyp #fypシ #foryou #viral

♬ original sound – ♡????♡

@rovi_wadeReply to @swatherss the full video is up on my ig: rovi_wade ?

♬ Raising Hell (feat. Big Freedia) – Kesha


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh