Luda planeta

A kad ih je muž uhvatio desilo se ovo – Zidar iskopao podzemni tunel do kuće svoje ljubavnice, ali…

Zidar iz Tijuane (Baja California, Meksiko) slijedio je iste korake kao i Joaquín “El Chapo” Guzmán, ozloglašeni vođa narko kartela – s tim da Antonio Alberto nije imao za cilj bijeg iz zatvora ili ilegalni transport droge – već dolazak do kuće ljubavnice Pamele!

Tijuana - Screenshot

Koristeći svoje majstorsko znanje, ovaj čovjek iz pograničnog gradića Villa del Prado prokopao je tunel od svoje kuće u kojoj živi sa suprugom, do stambenog objekta u kojem (također sa svojim bračnim drugom) živi žena po imenu Pamela.

Kako piše Cronica de Xalapa, Alberto je želio posjećivati Pamelu, a da je njen suprug ne iznenadi, kao i da ga ne vide komšije.

Zidar iskopao podzemni tunel do kuće svoje ljubavnice – Screenshot

Zahvaljujući svojim zidarskim vještinama, nacrtao je i izgradio tunel između dva stana. Malo po malo kretao se pod zemljom, baš kao što je to činio “El Chapo” Guzmán bježeći iz zatvora, sve dok nije postigao svoj cilj i stigao do Pameline kuće, prenosi portal “Doznajemo“.

Prema medijima Tijuane, Alberto i Pamela bili su u punom jeku svoje akcije kad ih je Jorge, njen suprug, uhvatio.

Izgleda da je Pamelin suprug ranije napustio posao i kad se vratio kući, imao je šta i vidjeti.

– Alberto se pokušao sakriti ispod kreveta, a kad ga je suprug počeo tražiti pronašao je tunel. Jorge je također ušao u prolaz i kad je stigao do druge kuće pronašao je Alberta koji ga je, prema lokalnim medijima, “molio da ne pravi buku, jer je njegova supruga spavala u sobi”.

To je Jorgea još više razbjesnilo i njih dvojica su se potukli. Kad se šokirana žena probudila i shvatila da se njen suprug tuče s nepoznatim muškarcem, pozvala je policiju i Alberto nije imao izbora nego priznati šta se dogodilo, piše portal “Doznajemo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh