Luda planeta

Kamiondžija iz BiH: “Stigao sam iz Njemačke i neću poštovati naredbu o izolaciji”

Tvrdi da su procedure na granicama “patnja za šofere”.

Kamiondžija iz BiH - Screenshot

Vozač koji se predstavio kao Almir iz Srebrenika tvrdi da sam može procijeniti svoje zdravstveno stanje te najavljuje da se “najvjerovatnije neće pridržavati naredbe” o dvosedmičnoj izolaciji, javlja “Glas Amerike“.

Ja sam Almir iz Srebrenika, dolazim iz Njemačke. Dobio sam neki obrazac da ispunim, ne znam šta je u pitanju, ali ciganluk je neki, rekao je.

Tvrdi da su procedure na granicama “patnja za šofere”.

U Njemačkoj sam boravio šest dana i nije me ničega strah. Naš vozače ničega nije strah, jer smo obični paćenici, dodaje.

Kako kaže, neće se pridržavati uputa o dvosedmičnoj izolaciji.

Uputa se neću pridržavati, jer ja sam zdrav. Osjetim da sam zdrav i čega ću se čuvati, rekao je Almir.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh