Luda planeta

Ko je kriv za ovo? Pogledajte šta je bagerista učinio šefici dok je utovarivao pijesak

Snimka iz skladišta pijeska u Kini postala je hit na internetu

bagerista-incident-Kina-Screenshot-YouTube

Nevjerojatna scena snimljena je u jednom skladištu pijeska u Kini gdje je bagerist zamalo ubio upraviteljicu koja se šetala gradilištem dok je on utovarivao pijesak u kamione, piše “Večernji.hr“.

Na snimci se vidi kako bageristi tovare pijesak u kipere, a žena se nalazi cijelo vrijeme u blizini njih. Ona je u jednom trenutku stala na sredinu skladišta točno ispred jednog bagera.

Budući da je stajala točno ispred utovarivača, bagerist je nije vidio pa je krenuo naprijed i doslovno je pokupio. Potom je zagrabio pijesak te ga zajedno sa šeficom istovario u prikolicu kamiona.

S obzirom na to da je počela mahati rukama kada ju je istovario, pretpostavlja se da ju je bagerist tada i uočio pa je brzo izašao iz vozila i potrčao joj u pomoć. Evo kako je to izgledalo: 03:00 03:00


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh