Svijet

Nezadovoljni radnik RASPALIO PUCNJAVU U FIRMI: Dvoje ljudi izgubilo život, helikopter usnimio mjesto zločina!

Pet osoba je upucano, od kojih su dvije ubijene, nakon što je nezadovoljni radnik otvorio vatru u jednom poslovnom objektu u Pensilvaniji.

policija / Izvor: Printscreen ABC 6

Osumnjičeni je uhapšen nakon policijske potjere, rekli su zvaničnici.

Incident se dogodio u kompaniji Delaware County Linen u sredu ujutru po lokalnom vremenu. Osumnjičeni je stigao na radno mjesto sa vatrenim oružjem i “izlio svoj bijes” na kolege.

– Dvije osobe su, nažalost, izgubile život samo dolazeći na posao danas – rekao je okružni tužilac okruga Delaver, Džek Stolstajmer.

Helikopter ABC 6 je bio iznad lica mjesta, gdje su se mogli vidjeti brojni policajci i pripadnici drugih hitnih službi. Neke ulice u okolini su bile blokirane policijskom trakom. Jedna žrtva je navodno u kritičnom stanju. Identitet napadača još nije objavljen, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh