Svijet

TRAGIČAN KRAJ MLADE MAJKE! Spasila ćerku od sigurne smrti, pa sama nastradala

Mlada majka je na meksičkoj obali spasila petogodišnju ćerku od ajkule kada joj je ona odgrizla nogu zbog čega je iskrvarila na plaži i umrla. Ona je plivala u okeanu sa ćerkom kada je videla ajkulu. Požurila je da pogura devojčicu na plutajuću platformu koja se nalazila dvadesetak metara od obale.

Mlada žena je na meksičkoj obali spašavala petogodišnju ćerku od ajkule kada joj je ona odgrizla nogu te je iskrvarila na plaži i umrla. Na društvenim mrežama se tokom vikenda pojavio uznemirujući snimak na kojoj se vidi kako mlada ženska osoba leži na pesku u gradu Melake nakon što su je spasioci izvukli iz oceana.

Incident se dogodio u subotu, a vlasti su identifikovale ženu kao 26-godišnju Mariju Fernandez Martinez Himenez, bivšu studentkinju biologije mora na Univerzitetu Gvadalahara, koja je živela na području napada, piše New York Post.

Preminula je zbog gubitka krvi
Himenez je plivala u okeanu sa ćerkom kada je videla ajkulu. Požurila je da pogura devojčicu na plutajuću platformu koja se nalazila dvadesetak metara od obale. Rafael Araiza, voditelj lokalnog ureda za civilnu odbranu, navodi da je uspela odvesti devojčicu na sigurno, ali da ju je zatim napala ajkula i odgrizla joj nogu.

Uprkos brzoj reakciji spasilaca, Himenez je preminula zbog gubitka krvi. Njena ćerka nema nikakve povrede. Vlasti su iz predostrožnosti zatvorile plaže u Melakeu i obližnjem gradu Bara de Navidad.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh