Svijet

Pucnjava u SAD: Muškarac ubio četiri žene

Policija je kao osumnjičenika imenovala 52-godišnjeg Mejvisa Kristijana

Mejvis Kristijan. - Memphis Police

Policija u SAD traga za napadačem nakon niza pucnjava u Memfisu, u Tenesiju, tijekom kojih su jučer ubijene četiri žene, s time da je još jedna u kritičnom stanju.

– Službenici su odgovorili na dojavu o pucnjavi na Hauard Drajvu oko 21:22. Tokom istrage je utvrđeno da je ovaj incident povezan s još dvije pucnjave te da se radi o istom osumnjičeniku – saopćila je policijska uprava Memfisa, a prenosi ABC News. Tokom tri odvojene pucnjave ubijene su četiri žene, navodi policija.

Policija je kao osumnjičenika imenovala 52-godišnjeg Mejvisa Kristijana (Mavis Christian Jr.), dodavši kako vozi bijeli Chevrolet Malibu iz 2017.

– Ako vidite njega ili njegovo vozilo, odmah nazovite 911 – navodi policija. Pucnjave se istražuju kao incident porodičnog nasilja. prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh