Svijet

Potresne scene iz Indije: Srušio se most, najmanje 17 radnika poginulo

Najmanje 17 radnika poginulo je u srijedu nakon što se željeznički most u izgradnji srušio u blizini indijske oblasti Sairang u Mizoramu, saopćila je policija, javlja indijska novinska agencija PTI.

TWITTER/NAREN MUKHERJEE

Sedamnaest tijela je do sada izvučeno iz ruševina… mnogi drugi se još vode kao nestali rekao je jedan policajac.

Napori spašavanja i pomoći su u toku, dodao je on.

U objavi na X-u (bivši Twitter), premijer Narendra Modi izrazio je saučešće članovima porodica preminulih i najavio pomoć najbližim rođacima žrtava.

Glavni ministar Mizorama Zoramthanga rekao je da je duboko ožalošćen zbog gubitka života u incidentu i izrazio je zahvalnost svima koji su pomogli u operaciji spašavanja.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh