Svijet

Kako izgleda zgrada u kojoj je živio Atsu, iz ruševina dopiru zvukovi?

Još se uvijek traga za nogometaš Hatayspora, Christianom Atsuom.

Turska - screenshot / twitter

Nastavlja se potraga za Christianom Atsuom.

Iako se prije nekoliko dana pojavila informacija da je pronađen u ruševinama nakon potresa u Turskoj, sve je brzo demantirano, a sada se na društvenim mrežama pojavila strašna snimka zgrade u kojoj je živio ganski nogometaš.

Snimka dronom, koja se pojavila na Twitteru, najbolje otkriva strahote razornog potresa koji je pogodio Tursku i Siriju. Zgrada u kojoj je živio nogometaš Hatayspora u potpunosti je uništena, a pred spasiocima je težak zadatak.

U utrci su s vremenom, već je prošlo osam dana od potresa trebat će im pravo čudo da pronađu nekoga u ruševinama zgrade u kojoj je živjelo više od stotinu stanara. Osim Atsua, u ruševinama je nestao i sportski direktor kluba.

Ipak iz Turske stiže vijesti koje bude nadu, spasilački timovi čuli su tri različita zvuka iz ruševina i pokrenuta je akcija spašavanja, javlja turski sportski novinar Yagiz Sabuncouglu.

Dan prije potresa ganski nogometaš je golom u sedmoj minuti sudačke nadoknade dobio pobjedu svojoj momčadi u susretu protiv Kasimpase, ali već sljedećeg jutra zadesila ga je strašna sudbina. prenosi n1

Atsua je 2013. kupio Chelsea iz portugalskog Rio Avea, međutim veći dio vremena je proveo na posudbama u Newcastle Unitedu i Evertonu. Igrao je i za Bournemouth i Malagu, a od rujna prošle godine je u Turskoj.

Za reprezentaciju Gane je upisao 65 nastupa i postigao devet golova. Posljednji nastup za reprezentaciju je upisao prije tri godine.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh