Svijet

“ZA BOŽIĆ JE BILO NAPETO!” Najbolja prijateljica ANE VOLŠ otkrila oko čega su se BRAJAN I ONA SVAĐALI!

Alisa kaže da je Ana bila samo frustrirana jer nije mogla da zbog posla provodi više vremena sa djecom.

Ana Volš - screenshot

Najbolja prijateljia Ane Volš za kojom se traga danima, Alisa Kirbi rekla je za američke medije da su Ana i Brajan imali razmirice oko djece, a da je oko Božića bilo poprilično napeto.

– Ja sam bila sa njom u četvrtak uveče. To je bio posljednji put da sam bila sa njom. Tada smo izašle na večeru, a prethodno smo išle na ples i ostale smo do kasno. Sutradan ujutru, tog petka ona je otišla u Boston. Njihove svađe bile su oko toga kada će konačno da se presele u Vašington, kada ću ona ponovo da bude sa svojom djecom, to je bio njen prioritet. Oni su prolazili kroz jedan veliki stresni period i znam da je za Božić bilo napeto. Ali nije postojalo ništa što je ukazivalo da se ona plašila za svoj život ili da se osjećala nebezbjedno – kaže ona.

Alisa kaže da je Ana bila samo frustrirana jer nije mogla da zbog posla provodi više vremena sa djecom.

– Ona je o Brajanu govorila kao o njenom najboljem prijatelju. Oboje su bili vrlo bliski. Uvijek je govorila da je njihova ljubav bila na prvi pogled i da mu je vjerovala, da je on dobra osoba, da je sve što je uradio u prošlosti zapravo posljedica samo loših i nesmotrenih odluka – rekla je ona.

Anina najbolja prijateljica usred intervju nije uspjela da zadrži suze.

– Znajući to sve je bolno. Nije fer što se ovo dogodilo – rekla je Alisa jecajući.

Policija, kako spekulišu mediji, poslije otkrića krvi i krvavog noža u podrumu kuće, ali i svih laži koje je izrekao Brajan Volš kako bi sebi obezbjedio alibi, sve više sumnja da je on brutalno ubio, a potom raskomadao suprugu s kojom ima tri maloljetna sina. Inače, sumnja se da su u to vrijeme u kući bila i tri njihova maloljetna sina, piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh