Svijet

Englezi uvjereni da se kraljica ukazala na nebu: Oblak neodoljivo podsjetio na njenu siluetu

Hiljade ljudi u Velikoj Britaniji dirnula je fotografija snimljena nekoliko sati nakon smrti Elizabete II, a koja prikazuje oblak obasjan suncem koji neodoljivo podsjeća na siluetu preminule kraljice.

nebo - Facebook

Leanne Bethell prepoznala je neobičnu formaciju oblaka dok se vozila kroz Telford u West Midlandsu u Engleskoj sa svojom kćerkom (11) koja joj je ukazala na neobičan izgled oblaka.

Čini se da silueta oblaka nosi šešir, kao što je kraljica često birala dok je obavljala svoje kraljevske dužnosti.

Na Facebooku je objavila: “Vozila sam se kući i Lacey je počela vikati OMG! Uspaničila sam se… Zatim je pokazala ovu sliku u oblacima. Kraljica. Počivaj u miru.”

Njena objava odmah je privukla pažnju, a otkako ju je objavila jučer nešto iza 19 sati, do sada je podijeljena gotovo 40.000 puta.

Mnogi su istaknuli da smatraju da se kraljica ukazala na nebu, a neki su njeno simbolično pojavljivanje vidjeli i u dvostrukoj dugi koja se pojavila na nebu iznad Londona malo prije objave njene smrti. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh