Svijet

PUTIN POJAČAO MJERE ZAŠTITE ZA NJEGOVU KĆERKU! Željela da “pobjegne”, ruski predsjednik rekao NE

Ruski predsednik Vladimir Putin navodno je kaznio svoju kćerku i spriječio njeno putovanje u inostranstvo, gdje je željela da proslavi svoj rođendan.

To je navodno učinio zbog straha da ona ne namerava da se vrati u Rusiju.

Naučnica dr Marija Voroncova htela je da odleti na odmor u “prijateljsku“ zemlju, gde je planirala da uživa na tropskoj plaži i proslavi svoj 37. rođendan. Ovo romantično bekstvo planirala je sa svojim partnerom Jevgenijem Nagornijem (33), sa kojim je započela vezu posle raspada braka sa holandskim biznismenom Joritom Fasenom.

– Putin je odgovorio kategoričkim odbijanjem te pojačao mere zaštite za njegovu ćerku Mariju. Prema našim informacijama, predsednikova najstarija ćerka nije planirala da se vrati u Rusiju – navode ruski mediji, prenosi Dejli Mejl.

U izveštaju se ne navodi da li je razlog njenog navodnog plana za beg sukob koji njen otac vodi s Ukrajinom. Telegram kanal General SVR tvrdi da ima insajderske informacije o Kremlju te su prvi izvestili o tome da Putin pati od ozbiljne bolesti, uključujući rak, što je teorija koja se sada smatra verovatnom.

Marija, koja je jedna od sankcioniranih ruskih državljana od strane zapadnih zemalja zbog svoje povezanosti s Putinom, ima osmogodišnjeg sina s bivšim suprugom Joritom Fasenom. Ona sada ne sme da putuje u većinu zapadnih zemalja, a ranije je planirala putovanje po Evropi. Ona je najstarija Putinova ćerka koju je dobio s bivšom suprugom Ljudmilom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh