Svijet

Vratio se Šojgu? Ruskog ministra obrane koji vodi rat u Ukrajini nitko nije vidio danima. Isplivala je snimka

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov ranije je odbacio tvrdnje kako mu se nešto potencijalno dogodilo te kazao kako je Šojgu imao ”puno posla”

Sergej Sojgu - Avaz

Ruski ministar obrane Sergej Šojgu pojavio se na sastanku nakon što danima nije bio viđen u javnosti, prenosi Reuters. Snimku ministra koji se pojavljuje na ekranu tijekom sastanka ruskog Vijeća sigurnosti objavili su ruski mediji, čak 12 dana nakon što je zadnji puta bio viđen u javnosti.

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov ranije je odbacio tvrdnje kako mu se nešto potencijalno dogodilo te kazao kako je Šojgu imao ”puno posla” te da je ”razumljivo što ne posvećuje previše pažnje medijima”. – Ministar obrane ima puno toga na pameti. Specijalna operacija je u tijeku, sada nije trenutak da bude aktivan u medijima – kazao je Peskov novinarima, prenosi vecernji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh