Svijet

POTEGAO PIŠTOLJ NA TYSONA: POGLEDAJTE REAKCIJU LEGENDARNOG BOKSERA! LJUDI GLEDAJU I NE VJERUJU SVOJIM OČIMA!

Reakcija proslavljenog boksera ostavlila je sve bez teksta.

Mike Tyson - Hayat

Legendarni bokserski šampion Mike Tyson doživeo je veliku neprijatnost u jednom klubu u Los Angelesu.

Dok je u društvu pratio jedan “stand up” nastup dogodio se incident.

Jedan muškarac prekinuo je nastup. Prišao je Tysonovom stolu i počeo da ga proziva. Bilo je jasno da želi da izazove tuču.

Tyson nije reagovao na provokacije, sjedio je mirno i posmatrao.

To je još više razbjesnilo pomahnitalog napadača, pa je u jednom mementu potegao i pištolj.

Na snimku koji je objavio američki “TMZ” može se vidjeti da osoba koja je snimala incident u panici traži zaklon, dok Tyson i dalje mirno sjedi kao da se ništa neobično nije dogodilo.

Nepoznati mladić se ubrzo smirio i sklonio pištolj, a onda ga je Tyson pozvao da priđe. prneosi “Hayat“.

Uslijedio je pravi šok. Potpuno neočekivana reakcija temperamentnog boksera. Tyson je ustao, rekao mu da je sve u redu i zagrlio ga. Nakon toga obezbjeđenje je pomahnitalog muškarca izvelo iz kluba.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh