Svijet

SLIKA SA BALKONA U MONAKU RASPLAKALA CIJELI SVIJET: Potresna poruka najtužnijoj princezi!

Nakon deset mjeseci, najtužnija princeza vratila se u Monako, ali već je na novoj lokaciji.

Princ Albert i djeca - novi

Princ Albert otkrio je da se njegova supruga princeza Šarlin nalazi na lečenju u ustanovi, ali van Monaka. Takođe, naveo je da su odluku da potraže ljekarsku pomoć donijeli nekoliko dana nakon njenog povratka iz Južne Afrike, i to uz pomoć princezine braće.

On je u intervjuu za People objasnio da je njegova supruga, koja je djelovala sve slabija, priznala da joj je potrebna pomoć. Nije otkrio detalje njene bolesti, ali je odbacio mogućnost da su u pitanju rak ili Kovid-19.

Takođe, nagovjestio je probleme s mentalnim zdravljem, rekavši da je ‘bila preopterećena i nije mogla da se suoči sa službenim dužnostima, životom generalno ili čak porodičnim životom, kao i da je iscrpljena, kako emocionalno tako i fizički.

Princ Albert je rekao da je porodično okupljanje u Monaku prošle nedjelje u početku prošlo ‘prilično dobro’ u prvih nekoliko sati, ali je potom postalo ‘očigledno da Šarlin nije zdrava.

U međuvremenu je otkrio da će njihovi šestogodišnji blizanci Gabrijela i Žak’posetiti’ majku kada dobiju ‘odobrenje’ ljekara. On je dodao i da djeca znaju da je mama umorna. prenosi novi

Francuski časopisi tvrde da je najtužnija princeza na svijetu otišla u Švajcarsku, gdje postoje brojne specijalističke privatne medicinske klinike.

Zbog zdravstvenih razloga, princeza nije prisustovala na današnjim svečanostima povodom obilježavanja Nacionalnog dana Monaka.

Blizanci su držali trasparente na kojima je pisalo:

‘Nedostaješ nam, mama’ tokom proslave koja je održana jutros. Princ Albert je držao ruku na srcu dok je gledao svoju djecu kako podižu transparente upućene princezi Šarlin.

Princ Albert je među ostalim izjavio:

‘Nije dobro spavala nekoliko dana i uopšte nije dobro jela. Izgubila je dosta kilograma, što ju je učinilo ranjivom na druge potencijalne bolesti – prehladu ili gripu. Neka nam Bog pomogne’.

Demantovao je da je razlog njenog smještanja u ustanovu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh