Svijet

Provalio komšinici u kuću, pa uradio nešto JEZIVO: Kad je čula vriske i izašla iz sobe umalo nije umrla

Djevojčica ga je primijetila u trenucima pljačke.

Djevojčica - Ilustracija/Avaz.ba

Nesvakidašnji zločin dogodio se u Ensenadi, okrugu Buenos Ajresa, kada je za vrijeme pljačke muškarac počinio i krivično djelo si*ovanja maloljetnice, odnosno 12-godišnje djevojčice.

Pljačkaš je u ranim jutarnjim satima upao u porodičnu kuću sa namjerom da ukrade novac i vrijedne stvari, ali igrom slučaja, djevojčica (12) koja je bila budna zatekla se na licu mjesta.

Nakon što je ugledao dijete, zločinac je počinio užasno nedjelo – uhvatio je djevojčicu za kosu, tukao ju je, svlačio, da bi je naposletku i si*ovao, navodi argentinska Cronica.

Majka žrtve se probudila kada je začula kćerkine vriske, a kada je sišla do prostorije gdje se užas dogodio, napadač, za kog se ispostavilo da je komšija, pobjegao je glavom bez obzira.

– Kada sam začula kćerkine vriske sva sam se naježila i strčala sam do kuhinje da vidim šta se dešava. Kada sam došla dole, umalo nisam umrla od užasa i očaja koji sam ugledala – navela je majka i istakla da bi počinioca ubila na licu mjesta, ali stanje šoka joj je bila prepreka u tome, a komšija je uspio da pobjegne.

Žena je pozvala policiju, a zajedno sa kćerkom potražila je pomoć u Kancelariji za s*ksualne zločine, pošto je djevojčica bila vidno uznemirena i dugo nije mogla da dođe sebi.

– Uhapšeni muškarac stavljen je na raspolaganje Jedinici za funkcionalna uputstva (UFI) u La Plati, gdje se istražuje slučaj s*ksualnog zlostavljanja sa tjelesnim pristupom – navodi se u saopštenju policije, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh