Svijet

Jankovići u suzama: Majka dvoje djece preminula na toboganu, luna park odmah zatvoren

Kada se ukrcala na najopasniji rolerkoster, nije ni slutila da će joj to biti posljednja stvar koju će uraditi u životu.

Don Janković - FOX 19

Užasna tragedija dogodila se u luna parku Holiday World & Splashin’ Safari u gradu Džesperu, američka država Indijana.

Četrdesetsedmogodišnja Don Janković iz Brunsvika u Ohaju poginula je nakon vožnje na popularnom toboganu “Zmija” koji se smatra najopasnijim u luna parku.

Kada je vožnja završena, posjetioci su u panici otrčali do obezbjeđenja rekavši da je Don u besvijesnom stanju. Hitna pomoć došla je na lice mjesta i pored uplakanog supruga i dvoje djece, odvela je Don u Memorial bolnicu gdje je potom izdahnula.

Suprug Don Janković nije želio da govori za medije, dok su predstavnici luna parka naglasili da je on odmah ispražnjen i zatvoren do daljnjeg.

– Obavili smo kompletnu istragu. ‘Zmija’ je radila najnormalnije kao i do sada, tako da s pravom isključujemo mogućnost da je gospođa izgubila život uslijed neke nesreće ili povrede – rečeno je u luna parku u Džesperu.

Iako će rezultate autopsije saznati samo porodica Janković i policija, mediji kažu da je najvjerovatnije riječ o srčanom udaru.

Nezvanično se saznaje da je Don Janković tokom 2020. godine već imala problema sa aritmijom i visokim pritiskom, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh