Svijet

Majka i kćerka zajedno lovile muškarce: Dovodile ih, pa pljačkale u kući dok nisu napravile fatalnu grešku

Za opasnim tandemom “jači pol” je jedva čekao da trči.

Lusijana i Elena Karasko - diario.com.mx

Kolumbijke Lusijana (49) i Elena (24) Karasko uhapšene su poslije niza prevara koje su počinile u svojoj kući, ali i po hotelima u posljednjih šest mjeseci.

Majka i kćerka napravile su precizan plan kako da na ljepotu i šarm tokom pandemije koronavirusa iskoriste nekoliko muškaraca.

Izašle bi zajedno u neki kafić ili bar u Medeljinu, a onda bi se zainteresovanom muškarcu predstavljale kao sestre. Poslije nekoliko pića, muškarca bi najčešće dovodile u svoju kuću gdje bi imao se*sualni odnos, obično sa Elenom.

Majka Lusijana bi za to vrijeme preturala po njegovim stvarima i uzimala novac ili bi slikala kreditne kartice, od čega baš i nije imala koristi, jer nijednu nije uspjela da falsifikuje i upotrebi poslije posjete lokalnim dilerima.

Muškarci bi se obično poslije dan, dva javljali da pitaju, ukoliko bi im nestajala veća suma novca znaju li one šta je s tim, ali bi se Kolumbijke vadile na provod i veliku količinu popijenog alkohola.

“Govorile bi im da su ili negdje izgubili novac usput ili bi se jednostavno pravile da su jednako zapanjene, odnosno da pojma nemaju o čemu žrtva priča. Elena je bila tu za se*sualne odnose, dok je majka Lusijana za to vrijeme obavljala važniji dio posla”, pišu tamošnji mediji, prenosi meksički Diario.

Poslije niza prevara i iskorišćavanja najmanje 10 muškaraca, što u njihovoj kući, što u dva hotela u predgrađu Medeljina, Lusijana i Elena su “pale” pred policajcem u civilu.

On je dopustio da bude zaveden, a dok je išao kući sa njih dvije, pratile su ga kolege iza u automobilu. Kada je dao zeleno svijetlo iz kuće da mogu da naprave zasjedu pred kućom, uhapsio je majku i kćerku koje očito nisu na vrijeme procjienile muškarca.

Za sada im se smiješe po tri godine zatvora, ali veoma je moguće da prođu samo sa po šest mjeseci, plus tri godine uslovno pošto osim sitnih prevara ništa veće i gore nisu učinile, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh