Svijet

Djevojčica (14) brutalno ubila sestru sa invaliditetom: Zarila joj nož u vrat pa istrčala ispred kuće – policija zatekla užasnu scenu

Roditelji u vrijeme incidenta bili u svojoj sobi.

Djevojčica koja je ubila sestru - Manheim Township Police

Četrnaestogodišnja djevojčica optužena je za ubistvo starije sestre, koja je bila vezana za invalidska kolica, u porodičnoj kući u Pensilvaniji, dok su njihovi roditelji spavali.

Kler Miler nožem je ubila devetnaestogodišnju Helen u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak, navode iz policije.

Kler je zatim nazvala policiju nešto poslije 1 sat ujutro, navodno rekavši da je ubila sestru.

Iz policije kažu da je djevojka bila vrlo histerična kad ih je nazvala, prenosi Dejli Mejl.

Policijski službenici zatekli su Kler u dvorištu porodične kuće u Menhejm Taunšipu, dok je u snegu pokušavala da ukloni tragove krvi sa svog tijela.

Odvela ih je do spavaće sobe i pokazala Helenino beživotno tijelo. Preko njenog lica postavila je jastuk, a nož je bio zaboden u njen vrat.

Iz policije su rekli da se vodi detaljna istraga i da se još uvijek ne zna šta je moglo da dovede do ovog tragičnog incidenta.

Kler će se prvi put naći pred sudom u petak. Protiv nje se vodi krivični postupak kao protiv punoljetne osobe, piše “Srbija Danas“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh