Svijet

Recepcionerka (20) brutalno ubijena: Jeziva scena u hotelu, tragovi krvi su svuda

Policija je stigla na mjesto zločina.

Policija - Ilustracija

Detektivi ispituju osumnjičenog za ubistvo nakon smrti djevojke starosti oko 20-ak godina u hotelu “Travelodge”.

Tijelo djevojke, za koju se govori da je radila kao hotelska recepcionerka, pronađeno je juče rano ujutru, a nakon toga je muškarac priveden u policijsku stanicu Bornmaut u Dorsetu da prijavi ubistvo.

Prestravljeni hotelski radnici rekli su da je izbodena nožem dok je radila u noćnoj smjeni. Gost u hotelu rekao je da je napustio sobu u 7.30 ujutru i da je ugledao krv razmazanu preko zida i člana osoblja koji je pronašao ženu kako zove hitnu pomoć i policiju.

– Ležala je u uglu blizu recepcije i bara. Tu je bio jedan od njenih kolega koji se nagnuo preko nje sa telefonom u ruci, bio je u potpunom šoku – rekao je Paul Ford.

– Pitao sam ga da li je mrtva, a on je klimnuo glavom, tražio je da se sklonim, izgledalo je kao da je ubodena u stomak. Bilo je toliko krvi po zidovima i po podu.

– Jedna od mojih prijateljica je bila tu negdje oko 1 sat ujutru zbog cigarete i tada je razgovarala sa njom. Bila je sama – rekao je Ford za “The Sun”.

Drugi gosti su pričali kako su satima držani na ispitivanju.

– Direktor hotela mi je rekao da je djevojka ubijena. Čuo sam da je izbodena. Policija me je pitala da li sam čuo vrisak ili buku ili neko trčanje – rekao je Gari Šeridan.

– Čuo sam zvukove, ali samo sam pomislio da su ljudi ustajali ujutru i možda su zakasnili na posao, pa su trčali hodnikom oko 7.30 ujutru.

– Rekli su mi da su uz stepenice ostali krvavi tragovi. Ali ovo nisam vidio dok sam silazio po mlijeko i kafu i tada me je policija zaustavila i počela da postavlja pitanja. Nisu mi dozvolili da odem do 13.30 sati.

Supruga električara napisala je na Fejsbuku da je zadržan na ispitivanju zajedno sa još sedmoro gostiju.

– Moj Kev je na poslu u Bornmautu u Travelodgeu. Jutros je otišao na posao, a jadna djevojka sa recepcije je mrtva, izbodena nožem – napisala je Beki Pirs.

– Muka mi je, apsolutno grozno. Neki čovjek se nagnuo preko nje telefonom dok je pokušavao da dobije hitnu pomoć, ali je rekao da je ukočena. Sigurno je bila tamo satima. Kev je rekao da svuda ima krvi.

– Dobro sam, bila sam šokirana užasom poput onih iz filmova. Neko je očigledno uhapšen, pa se nadamo da će uskoro moći da izađu, krv je bila na stepenicama.

Policija Dorseta ispitivala je danas 32-godišnjeg muškarca uhapšenog zbog sumnje da je izvršio ubistvo.

– U ovom izuzetno teškom trenutku razmišljamo o porodici žene. Sprovodimo potpunu istragu o ovom pitanju i službenici su razgovarali sa gostima koji borave u hotelu. Zahvalio bih se svakom ko je jutros bio svjedok ili je čuo bilo šta sumnjivo u hotelu i njegovoj okolini na Krajstčerč Roudu. Takođe bih želio da zahvalim gostima u hotelu na strpljenju i razumevanju dok smo obavljali istragu na mestu događaja – rekao je glavni detektiv, inspektor Džez Nojs.

– Duboko smo potreseni i tužni kada smo čuli da je djevojka preminula u Bornmautu u hotelu Travelodge – rekla je PR hotela.

– Naše misli i iskreno saučešće upućujemo njenoj porodici i trenutno nam je prioritet da pružimo podršku policiji u njihovoj istrazi. Kako se radi o policijskoj istrazi uživo, u ovoj fazi ne možemo davati dalje komentare.

– Muškarac je uhapšen zbog sumnje da je izvršio ubistvo u vezi sa smrću djevojke u hotelu u Bornmautu – rekao je portparol policije Dorset.

– Policija je pozvana juče u 8 sati ujutru kako bismo konstatovali da je djevojka, stara dvadeset godina, nažalost pronađena mrtva u hotelu “Travelodge” na ​​Krajstčerč Roudu.

– Njenu porodicu su obavestili i podržavaju je posebno obučeni službenici. Policija je izašla na mjesto događaja i obilježila mjesto zločina. Muškarac (32) iz Bornmauta priveden je u policijsku stanicu Bornmaut i uhapšen zbog sumnje da je izvršio ubistvo.

– On pomaže detektivima u njihovoj istrazi. Istragu o smrti, koja se tretira kao sumnjiva, vodi Glavni tim za istragu kriminala (MCIT) policije Dorset, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh