Svijet

Kamala Harris nazvala Joe Bidena i objavila snimku na Twitteru

Održat ću nadu koju ste položili u mene” napisao je Biden, uz video snimak okačen u istom postu

Kamala Haris - Screenshot

Nakon što je objavljeno da je Joe Biden pobijedio Donalda Trumpa u utrci za ptredsjednika SAD-a, prvo se na Twitteru oglasio novoizabrani šef države najveće sile na svijetu.

“Ameriko, čast mi je što ste me izabrali da vodim našu veliku zemlju. Rad pred nama će biti težak, ali obećavam vam ovo: Bit ću predsjednik svih Amerikanaca – bilo da ste glasali za mene ili ne. Održat ću nadu koju ste položili u mene” napisao je Biden, uz video snimak okačen u istom postu.

Ubrzo nakon toga na istoj društevnoj mreži, oglasila se i Kamala Harris, nova potpredsjednica Amerike.

Umjesto tekstualne poruke, Harris je objavila video snimku na kojoj se čuje dio razgovora s Bidenom nakon što su tigle sjajne vijesti iz Pensilvanije, prenosi “Fokus“.

“Uspjeli smo, uspjeli smo Joe! Ti si novi predsjednik Sjedinjenih Država”, kazala je Kamala Harris u dijelu razgovora s Joeom Bidenom, senatorica koja će naredne četiri godine obavljati dužnost potpredsjednika Sjedinjenih Američkih Država.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh