Svijet

Djevojka optužila momka da joj je ljepilom zalijepio intimni organ – Istina se ubrzo saznala

Preokret se dogodio u priči koja se našla na stranicama mnogih svjetskih medija.

Vanesa Gusto - Technoinfoplus.com

Djevojci su superljepkom bili zalijepljeni intimni dijelovi, međutim, policija je otkrila šokantnu istinu!

Sve je počela nakon što je žena po imenu Vanessa Gesto iz Madrida optužila svog bivšeg momka za zločin koji dečko Ivan Rico nije počinio!

U ovom bizarnom slučaju, Vanessa je optužila Ivana da ju je oteo i ostavio polugolu. Čak je tvrdila da je na njene najintimnije dijelove iscijedio superljepak, a sve se navodno dogodilo u mjestu Bemimbre, piše “Doznajemo“.

KAMERA U DUĆANU

Ipak, snimci nadzorne kamere pokazali su da optužbe jednostavno nisu bile istinite!

Jedna takva kamera, postavljena u obližnjem supermarketu, pokazala je da da je sama Gesto kupovala stvari koje su korištene u navodnom zločinu – superljepak, te noževe i rukavice.

MAJKA PLAKALA

Policija je i produbila istragu. U području nije pronađeno crno auto iz navodne otmice, a tuda je samo prošao smetljarski kamion. Svjedočio je i Ivanov brat koji mu je dao alibi, potvrdivši da je spavao u vrijeme navodnog incidenta, a majka tog mladića danima je plakala nakon što je njen sin bio pritvoren.

Ivan je pušten iz zatvora, ali se «iza rešetaka» našla Vanessa. Osuđena je na zatvorsku kaznu i još treba platiti 25.000 eura odštete Ricu, nakon što je svoju presudu donio sud u provinciji Leon.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh