Svijet

Donald Trump: Melania sigurno ne bi puno plakala da me upucaju

Američki predsjednik Donald Trump u utorak se na republikanskom skupu na pomalo bizaran način osvrnuo na ranjavanje Stevea Scalisea, kongresmena iz savezne države Louisiane, na kojega je 2017. godine pucao psihički bolestan muškarac.

Donald Trump i Melania Trump - Usmagazine.com

Scaliseova žena plakala je kao kišna godina kad se to dogodilo… Sreo sam je u bolnici i ridala je… Mnoge žene ne bi tako reagirale da njihove muževe zadesi slična tragedija. Znam da moja supruga ne bi”, izjavio je Trump, a prenosi People.

Glasnogovornica Bijele kuće još nije komentirala predsjednikovu izjavu koja se odnosi na Melaniju Trump.

Podsjetimo, prva dama SAD-a lani je u jednom intervjuu rekla kako se ne zamara tračevima o svome braku, pogotovo onima o preljubima.

“Naravno, nije uvijek ugodno, ali znam što je ispravno, a što pogrešno, znam razlikovati istinu od laži.”

A, podsjeća Jutarnji, tokom Donaldove predsjedničke kampanje 2016. govorila je ovako: “Suprug i ja imamo sjajan odnos. Ne želim ga mijenjati, a ni on mene. Mislim da je to vrlo važno,piše Radiosarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh