Svijet

Trump kritikovan da Melaniju tretira kao psa

Američkog predsjednika Donalda Trumpa kritikovali su korisnici društvenih mreža nakon što se pojavio video u kome se vidi kako suprugu Melaniju priziva tapkanjem po nozi, kao što se dozivaju psi.

Donald Trump i Melania Trump - Usmagazine.com

Video napravljen početkom mjeseca, na Twitteru je podijelio pisac komedija James Felton i u njemu se vidi kako Trump gleda u pravcu Melanije i desnom rukom tapka svoju nogu, kao što se prizivaju psi, prenosi “Newsweek”.

Felton je ironično ispod videa napisao “Niko ne poštuje žene više nego ja” i “Ovdje, ovdje djevojčice. Dođi ovdje ženo, to je dobra djevojčica”, prenosi “Tanjug”.

Kako se navodi, nije jasno šta je Trump signalizirao tapkanjem i da li je sigurno da je to upućeno njegovoj supruzi, međutim brojni korisnici Twittera protumačili su to kao ponižavajući način da se privuče njena pažnja.

Do podne, na Feltonov tvit je prikupio više od 1.100 lajkova i 240.000 komentara.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh