Svijet

Velika Britanija: Djevojka došla tražiti posao da bi je potom njih 12 muškaraca silovalo

Polugola odjurila do prijatelja i otišla na kliniku.

No image - Haber.ba

Djevojku (19) iz Britanije silovalo je 12 tinejdžera iz Izraela, a ona je u izjavi navela da je dobrovoljno imala s*k* sa jednim, kada su je napali i njegovi drugovi. Svi tinejdžeri poriču silovanje.

Ona je ispričala policajcima da je otišla u hotelsku sobu u Aja Napi, kako bi se vidjela sa jednim od momaka, kojeg je upoznala nekoliko dana ranije.

– U jednom trenutku su me pustili, jer sam se onesvijestila. Polugola sam odjurila do svojih prijatelja i otišla na kliniku – ispričala je djevojka policajcima.

Prema riječima žrtve, momci bili pijani i maltretirali su je.

– Cijelo tijelo joj je bilo povrijeđeno i prekriveno modricama. Onda je u suzama pobjegla iz te sobe i otišla kod prijatelja sa kojima je sačekala policiju – priča izvor blizak djevojci.

Tri Izraelca su rekla da su imala sa njom se*s, na koji je ona pristala, ali da je ostalih devet momaka silovalo nesrećnu djevojku.

Pozvani su policajci i uhapšeni su osumnjičeni muškarci, prije nego što su ih doveli u sudnicu, gdje im je izrečeno zadržavanje u pritvoru osam dana, dok policajci pregledaju DNK dokaze koje su dostavljeni.

Instagram poruke su također objavljene otkrivajući kako je jedan od optuženih izraelskih tinejdžera danima flertovao sa njom, uključujući i pozivanje u njegovu sobu. Silovana djevojka je na Kipar došla kako bi pronašla sezonski posao sa drugaricama, piše “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh