Svijet

Pijanac bez razloga htio šutnuti psa, karma ga stigla iste sekunde

VIDEO u kojem pijani Rus pokušava udariti psa, ali promaši i završi na podu nakon što je udario glavom u auto brzo se počeo širiti društvenim mrežama.

pas-pijanac-Screenshot-YouTube

Na snimci nadzorne kamere iz ruskog grada Revda vidimo kako muškarac posrće po cesti, a kad mu u susret potrči pas, on zamahne nogom kako bi ga udario. Međutim, slučaj je htio da mu se taj pokušaj obije o glavu – doslovno.

Pas se uspio izmaknuti, a napadač je izgubio ravnotežu, tresnuo na pod i udario glavom o branik parkiranog automobila na kojem se odmah uključio alarm, piše “Index.hr“.

Muškarac se nakon pada brzo pridigao, ali čini se da ga je ovaj udarac prilično uzdrmao jer je vidno dezorijentiran.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh