Region

Hrvatska: Troje poginulih u nesreći na autocesti, 12 povrijeđenih

Tri su osobe poginule u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć u 1:40 dogodila na autocesti Karlovac – Rijeka, između tunela Sveti Marko i čvora Novigrad na Dobri, izvijestila je PU karlovačka, prenose hrvatski mediji.

Radio Mrežnica piše da se se prema prvim informacijama sudarili kombi i osobni automobil. Radi se o kombiju mađarskih registarskih oznaka te osobnom automobilu riječkih registarskih oznaka.

Na mjestu nesreće poginule su tri osobe, a ima i ozlijeđenih. KAportal doznaje iz karlovačkog Zavoda za hitnu medicinu da je bilo čak 12 ozlijeđenih,pišu Vijesti

Direktor karlovačkog Zavoda Perice Vucelića za KAportal je rekao da je u spašavanju stradalih sudjelovalo šest timova iz Karlovačke županije i jedan iz Primorsko – goranske. Među pacijentima je bilo i djece, šest ih je zbrinuto u Općoj bolnici Karlovac, tri u KBC Rijeka, dvoje u OB Ogulin i jedan u KBC Zagreb.

– Zbog saobraćajne nesreće na 47.+700 km autoceste A1 Zagreb-Ploče-Karamatići prekinut je promet između čvorova KARLOVAC i NOVIGRAD u smjeru Dubrovnika. Vozi se obilazno državnim cestama, objavio je HAK.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh