Region

Pucnjava kod Novog Sada: Ubijena dva mladića ispred škole, na njih pucano iz vozila u pokretu

U Futogu, u blizini Novog Sada, oko ponoći je došlo do pucnjave, a kako su objavili mediji iz Srbije, ubijena su dva mladića, piše Blic.

Pucnjava kod Novog Sada - screenshot

Jedan mladić upucaj je u glavu, dok je drugi bio ranjen, ali je i on kasnije preminuo u bolnici, navodi i da su oni ubijeni ispred Osnovne škole Desanka Maksimović i da se radi o N.Š. (19) i M.M. (20)

Policija je odmah krenula u potragu za, za sada, nepoznatim napadačem ili više njih, zbog čega su bili blokirani svi prilazi gradu. Na licu mjesta bio je i tužilac.

Kako pišu srbijanski mediji, na stradale mladiće je pucano iz vozila u pokretu.

Prema informacijama iz istrage, policija je uhapsila četvoricu mladića za koje se sumnja da su povezani sa dvostrukim ubistvom.

Motivi bi mogli biti neraščišćeni računi od ranije, navode mediji iz Srbije.

Na snazi je i dalje policijska akcija “Krug”, pojačane su policijske snage na svim izlazima i ulazima u grad, prenosi Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh