Region

POGLEDAJTE KAKO JE UBIJENA NIZAMA IZGLEDALA PRIJE 10 GODINA: Nasmijana i bezbrižna, nije ni znala ko je monstrum Nermin

Jučer se navršilo tačno nedjelju dana od nezapamćenog masakra koji je potresao čitav Balkan, a u kojem je stradalo troje nedužnih ljudi.

Nizama Hećimović - hayat

Među njima je i Nizama Hećimović, majka devetomjesečne bebe, kojoj je monstrum, koji je počinio krvavi pir, presudio na najbrutalniji način.

Nermin Sulejmanović je kobnog dana došao do kuće Nizamine tetke u kojoj se ona sa kćerkicom krila od bivšeg nevjenčanog supruga, a onda ju je uz brutalne batine oteo i odvezao na vikendicu. Tamo joj je u uživo prenosu na Instagramu batinama nanio stravične povrede, kojima joj je promijenio lični opis, a onda joj je ispalio hitac u glavu, zahtijevajući od svojih pratioca da obrate pažnju.

Svi mediji u regionu već sedam dana ne prestaju da pišu o ovj tragediji, a Republika vam donosi fotografije iz Nizamine mladosti, uglavnom stare oko 10 godina, kada nije znala ni za zlotvora Nermina, a ni za batine kojima ju je duži period zlostavljao i na kraju njima otjerao u smrt.

Na svakoj fotografiji Nizama sija od sreće i bezbrižnosti, a skoro sve uspomene zabilježila je sa tetkom Zijadom Vuković Pamuković, koja tragičnog dana nije uspjela da je otrgne iz kandži dželata.

Nermin je nakon ubistva supruge, bježeći kroz centar Gradačca, hicima iz istog pištolja ubio i svoje poznaniike Đengiza i Denisa Ondera, oca i sina njegove bivše djevojke Dženane Onder, da bi na kraju presudio i sebi metkom u glavu, piše Novi.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh