Region

SRPKINJA SE SA DRUGARICAMA VRAĆALA SA MORA, PA IH PRESREO CRNI AUTOMOBIL: “Pitali su samo jedno, nikad jači gas nisam dala” ŠOK

Ljudima na povratku sa putovanja dešavale su se razne situacije. Od pokvarenih automobila, preko višesatnih gužvi, kazni za prekršaje i ostalog… ali jedna Srpkinja odlučila je da svima objavi svoju priču po povratku sa mora, koja zaista djeluje veoma zastrašujuće.

– Negdje oko 3 sata ujutru smo prešli granicu i ušli u Srbiju, negdje u Prijepolju je stala neka “alfa” jagodinskih registarskih oznaka i dala mi znak da stanem, pumpa je tu. Izlazi tip iz auta, gledam u retrovizor, drugi na suvozačevu, provjerim jesmo li zaključani i spuštam prozor do pola – “pa-pa” kaže da im baterija ne radi dobro, možemo li pomoći rekla sam “ako imaš kablove možeš” – počela je, pa nastavila:

– Kaže mi da nema kablova, ali da izvadimo bateriju – to mi je stvarno zvučalo sumnjivo, izvinjavam se i kažem da neću da vadim bateriju i da je pumpa tu, pa neka pita neko i nas troje nastavljamo dalje a ja vidim u retrovizoru da se voze iza nas . Vozimo dalje. Zaspao sam ali sam cekao pumpu da ne moram nigde da stajem u mraku, ali se stvorila kolona, ​​a mi koji smo bili natovareni plus mali auto smo rekli da stanemo na produžetku pa da svi mogu da prođu, hajde da zamenimo mesta sa mojom drugaricom i idemo dalje. Pronađem produžetak, upalim žmigavac i isključim, i slučajno u retrovizoru primjetim da se Jagodinci naglo okreću iza nas, ugase auto i vidim da izlaze iz auta – LJUDI, Nikad nisam ubrzavao i bežao odatle, probudio sam se u sekundi, nastavio vožnju do sledeće benzinske pumpe i tamo smo izašli iz auta da dođemo sebi.

Kako je dalje navela, ocu je ispričala sve što se dogodilo, što ga je jako naljutilo jer nije kontaktirala s njim.

– Sve se dešava između 3 i 4 sata ujutru i bukvalno ne znam šta da kažem. Nadam se da nisam pogrijesio, neka mi Bog oprosti i da su momci bezbjedno stigli kuci, ali nemoj njegovu mamu da obraduje tako nocu djevojkama! Kad je rekao da vadi akumulator samo mi je palo na pamet da ce nas opljackati ili ne daj boze nesto gore, nikad nisam cuo da auto tako pali, a auto stalno radi … stvarno užasan osjećaj, hvala Bogu da sam tako reagovao i nisam se smirio. Imajte na umu, da sam sam ne bih vozio, i ne bih stao, ali nekako nam je bilo jako zgodno da izbjegnemo gužvu i nije bilo puno saobraćaja, čak ni vrućine, dokle što se samog puta tiče, nama je bio super, ali ovo, msm, opet kažem, samo se nadam da nisam pogrešila momci ali Bože – završila je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh