Region

Nađena žena oteta u Istri, traga se za otmičarom

U Istri je muškarac oteo ženu i pobjegao. Žena je nađena, a traje potraga za otmičarom, potvrdila je policija za Index.

Policija Hrvatske - Twitter

Policija je postavila barikade na cestama.

Kako javljaju čitatelji Jutarnjeg, na dijelu Istarskog ipsilona, ali i širem području Umaga, viđeni su policajci s dugim cijevima na blokadnim punktovima, prenosi Index.

Otmičara se pokušalo locirati putem signala mobitela, ali to zasad nije dalo rezultata. ali opširna akcija potrage je u toku.

Index neslužbeno doznaje da je otmičar od ranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju. Žena je u stanju šoka, ali nema ozljeda. Ona i otmičar se poznaju od ranije.

Žena oteta s parkirališta

Policija je pronašla otetu ženu te intenzivno traga za muškarcem, izvijestila je PU istarska.

“Policija je jutros oko 8 sati zaprimila dojavu o otmici žene s parkirališta u Petroviji.

Prema dosad dostupnim informacijama muškarac je ženu ugurao u automobil te se s njom odvezao u nepoznatom smjeru. Brzom reakcijom policijskih službenika žena je pronađena u mjestu Matelići. Policijski službenici tragaju za muškarcem koji je u bijegu.

U potragu su uključeni policijski službenici Policijske postaje Umag- Umago s ispostavom Buje-Buie i djelatnici specijalne i interventne policije”, javila je policija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh