Region

KATAKLIZMIČNE SCENE NEVREMENA U NOVOM SADU! Superćelijska oluja tutnji velikom silinom, VJETAR PODIŽE KROVOVE PO GRADU!

Superćelijska oluja je, nakon što je protutnjala kroz Vojvodinu, počev sa Somborom i Apatinom, stigla i u Novi Sad.

nevrijeme Novi Sad - NOVI

Na mrežama se uveliko objavljuju dramatični prizori nevremena u Srbiji, a po svemu sudeći oluja ni ovaj put neće zaobići Novi Sad, koji je u srijedu ove nedjelje, kada je prvi udar superćelijske oluje stigao u Srbiju, bio jedan od gradova sa velikom materijalnom štetom.

Na jednom od snimaka iz centra grada vidi se kako se od jakog naleta vjetra podiže dio krova.

Na snimcima mogu se vidjeti snažni udari vjetra.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Jedan od zastrašujućih snimaka jeste upravo onaj iz novosadskog naselja Detelinara, gdje se od jakog vetra skoro ništa ni ne vidi dok munje sijevaju.

Takođe, objavljeni su i snimci iz centra grada, gdje djeluje kao da će silovit vjetar ponovo da čupa stabla. prenosi novi


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh