Region

Hit video iz Srbije? Cura u haljini i štiklama gulila krumpire u busu

Društvenim mrežama proširio se video navodno snimljen u jednom autobusu u Srbiji.

djevojka guli grompir - TW

Video prikazuje djevojku odjevenu u ružičastu haljinu i štikle koja ulazi u vozilo, sjeda, vadi vrećicu krumpira i nož kojim počinje guliti povrće. Ostali putnici u autobusu djevojku su gledali u nevjerici.

“Je li moguće da ovo radite u gradskom prijevozu?”, piše uz snimku objavljenu na Twitteru koja je izazvala puno komentara te postala viralni hit dana.

“Vidjela sam i jednu djevojku koja je jela rajčicu u Narodnom pozorištu. Nije bilo namješteno kao ovo”, napisala je jedna korisnica Twittera nakon što su se mnogi složili da im snimka iz autobusa izgleda jako lažno i da je vjerojatno snimljena samo za klikove i preglede na TikToku, prenosi Index.

“Sve i da ovo nije stvarno, odakle vam ideje da snimate takve stvari?”, komentirala je jedna djevojka, dok su se neki muškarci šalili kako bi djevojku iz autobusa odmah oženili. prenosi n1


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh