Region

Ugostitelj Fehro nakon boravka u Budvi: Hvala Crnoj Gori

Porodica Fahrudina Meškovića Fehre, vlasnika restorana “kod Fehre” kod Lašve boravila je u Budvi na odmoru.

Oni su prošle jeseni dočekali i besplatno ugostili u svom restoranu crnogorske navijače kada je fudbalska reprezentacija ove zemlje gostovala u Zenici.

U Budvi su bili gosti crnogorske porodice iz Berlina. Crnogorska porodica iz Berlina koja je donirala novac za kupovinu novog vozila, nakon što je u Podgorici zapaljen kombi navijačima Bosne i Hercegovine, bila je dirnuta gestom porodice Mešković i odlučila je da ih pozove na odmor u Crnu Goru.

Porodica Mešković odmarala je u hotelu Splendid, gdje su trebali da ih posjete i predstavnici navijača i FSCG, ali je zbog unaprijed preuzetih obaveza ovog puta posjeta izostala.

– Stvarno nam je bilo lijepo. Hvala porodici iz Berlina koja nas je ugostila na najljepši način. Hvala cijeloj Crnoj Gori i dobrim ljudima, bilo gdje. Mi moramo živjeti zajedno, želimo živjeti zajedno. Dobri smo mi svi ljudi, od Sarajeva, Beograda, Podgorice, Zagreba, Tirane i tako dalje i tako dalje. Svi smo mi ljudi, kažu u poruci redakciji Vijesti.ba iz porodice Mešković.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh