Region

Smrt pod morem: Ženi pozlilo tokom ronjena kod Visa, ubrzo je umrla

Za sada nema tragova koji bi ukazivali na krivično delo

Policija je oko 11 sati primila dojavu da je jednoj ženi pozlilo prilikom ronjenja u blizini ostrva Mali Barjak, zapadno od ostrva Vis, a zatim je preminula.

O događaju je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo. Za sada nema tragova koji bi ukazivali na krivično delo.

“Tačan uzrok smrti utvrdiće se obdukcijom”, potvrđeno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Kako prenose hrvatski mediji, preminula je bila na ronilačkom izletu, gde joj je naglo pozlilo. Nekako što su je izvukli na površinu, gde ju je dočekao gumenjak i dobacio do obale. S njom je u tom trenutku bio i njen suprug koji je, po rečima očevidaca, pričao hrvatski.

Uskoro je stigao i lekar i započeo reanimaciju. Svemu su svedočili i mnogobrojni prolaznici među kojima i Marija koja je bila deo biciklističke ekspedicije..

– Igrom slučaja, među našim gostima su bili specijalista intenzivne nege, lekar opšte prakse i medicinska sestra, sve Australijanke. Najpre smo pomogli da se žrtva prebaci na obalu, zbog tvrđe podloge. Već je bila potpuno plava, nije izgledalo dobro. Navodno je i povratila pod morem – ispričala je Marija, a prenosi Slobodna Dalmacija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh