Region

NEBO PLAČE NAD UBIJENOM DJECOM: Porodica i prijatelji ispraćaju na večni počinak djevojčicu ubijenu u “Ribnikaru” – jecaji i suze na Novom groblju

Četvoro djece, koje je pomahnitali dječak ubica (13) ubio u pucnjavi u školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, biće sahranjeno danas.

Sahrana - Srbija Danas/Milana Pavković

Na Novom groblju u Beogradu roditelji, rođaci, drugari iz škole, opraštaju se, u danu u kojem i nebo plače za ubijenom djecom, od S.N. (14), djevojciče koja je u srijedu ubijena u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”.

Kovčeg sa tijelom djeteta koje još nije zakoračilo u život, a čije je odrastanje prekinuo njen vršnjak i drug iz školske klupe Kosta K. (13), u kapeli je iz koje su u subotu, na Đurđevdan, izneti kovčezi sa telima njenih drugarica.

Vijenci i buketi bijelog cvijeća ispunili su kapelu i ulaz ispred nje.

Opelo nastradaloj djevojčici održava se u kapeli Novog groblja u Beogradu, nakon čega će pogrebna povorka da se uput ka grobnom mjestu gdje će djevojčica počivati.

Drugarica nastradale djevojčice jedva je smogla snage da kaže kroz suze: “Prerano si otišla, sve dok ja postojim čuvat ću te u srcu. Nadam se da ćemo se ponovo sresti, a do tada čuvaj me odozgo…”

Ljudi u tišini ulaze, izjavljuju saučešće i uz suze pale svijeće za pokoj duše malog anđela.

Među okupljenima su i pjevač Sergej Ćetković, glumac Milutin Milošević, glumica Milena Radulović i drugi, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh