Region

Majka djevojčice koja je bila na spisku ubice: On je bio jedno razmaženo, objesno, monstruozno dijete

Znala sam dečka, bio mi je u kući, razgovarali su roditelji sa njim, rekla je

Majka djevojčice koja je bila na spisku za odstrijel učenika K.K (13) koji je usmrtio osmero svojih drugara i obezbjeđenje u OŠ “Vladislav Ribnikar”, a šestero ranio, prekinula je tišinu na skupu ispred škole vapajima i rekla da je K.K. bio voljen.

Jezivu tišinu ispred škole gdje se okupila nepregledna masa ljudi kako bi odali poštovanje ubijenim učenicima i čuvaru Draganu prekinuo je vapaj majke čija kćerka se nalazila na spisku K.K.

– Bio je voljen. Bile su zaljubljene djevojčice u njega. On je bio jedno razmaženo, objesno, monstruozno dijete. Moja kćerka mu je bila na spisku – rekla je uplakana žena iz glasa.

Dodala je tokom govora da sklone transparent “Razgovarajte sa djecom”, jer je izjavila da se sa njim razgovaralo, piše Blic.

– Znala sam dečka, bio mi je u kući, razgovarali su roditelji sa njim. Nije igrao igrice, nije bio zlostavljan, djevojčice su bile zaljubljene u njega. Sklonite to, ne živite laži, on je bio jedno razmaženo, objesno, monstruozno dijete – rekla je uznemirena žena kroz suze.

– Nije mi ga žao uopšte – vikala je žena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh