Region

Crnogorski ministar turizma uputio izvinjenje Arduani Pribinji zbog napada u Baru

U Crnoj Gori su svi dobrodošli a naročito naše komšije iz BiH, istakao je Đurović

Dvojica mladih sportista AK Sarajevo napadnuti su sinoć u Crnoj Gori, u Baru, a jedan od njih je sin novinarke Al Jazeere Arduane Pribinje i pjevača Al Dina.

– Nemamo nikakav komentar. Ja sam upravo razgovarala sa predsjednikom Opštine Bar, koji je zvao da se ispriča zbog incidenta, zbog kojeg kako kaže duboko žali i potrudit će se sa svoje strane da učini sve, da huligani budu kažnjeni. Kaže da su u pitanju povratnici u krivično djelo – rekla je Pribinja ranije za portal “Avaza”.

Njoj je uputio izvinjenje i Goran Đurović, ministar ekonomije i turizma Crne Gore.

– Uvažena gospođo Pribinja želim da, kao ministar ekonomije i turizma u Vladi Crne Gore, uputim izvinjenje Vama i momcima koji su sinoć napadnuti u Baru. U Crnoj Gori su svi dobrodošli a naročito naše komšije iz BiH. Nadam se da će nadležni organi brzo reagovati i kazniti počinioce – napisao je Đurović na Twitteru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh