Region

KRENUO DA RAZDUŽI PENZIJE, PA PREMINUO: GDJE SU PARE MLADOG POŠTARA IZ CRNE GORE?

Mladi poštar iz Crne Gore, Danilovgrađanin Miloš Stamatović (25) misteriozno je nestao u decembru 2022. godine kada je sa 15.000 eura krenuo da razduži penzije. Samo tri dana kasnije pronađen je njegov automobil u kojem je zatečeno između dvije i tri hiljade eura zbog čega se postavlja pitanje: “Gde je nestalo 13000 eura?!”.

mladić - Hayat

Stamatović je kobnog dana došao na posao i pokupio novac koji je bio namijenjen za penzije. Iz firme je izašao, a njegove kolege primjetili su da ga nema pošto se nije pojavio da razduži smjenu.

Tri dana se aktivno tragalo za ovim mladićem, a pronađen je u koritu rijeke u Botunu sa, kako navode pojedini mediji, zavezanim rukama.

U automobilu koji je mladić vozio pronađeno je samo između dvije i tri hiljade eura. prenosi hayat

Međutim, uprkos toj činjenici, Više državno tužilaštvo u Podgorici je saopštilo da ne postoji osnovana sumnja da je bilo koje lice izvršilo bilo koje krivično djelo za koje se preduzima po službenoj dužnosti.

– Obdukcioni nalaz Danilovgrađanina pokazao je da utopljenje uzrok smrti mladića – saopštilo je svojevremeno tužilaštvo, prenosi Blic.

Iz ovoga se zaključuje da mladić nije ubijen, već da je izvršio samoubistvo, ali mnoga pitanja ostaju za sada bez odgovora – gdje je novac koji je mladić tog dana ponio sa sobom i kako je Stamatović uspio sam sebi da veže ruke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh