Region

Vučić o nalogu za hapšenje Putina: Ode svijet…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, povodom vijesti da je Međunarodni krivični sud u Haagu izdao nalog za hapšenje predsjednika Rusije Vladimira Putina zbog ratnih zločina u Ukrajini, da se “puno toga komplikuje” i da “moramo da izbjegnemo da mnogo toga bude po našoj glavi”.

„Ode svijet, samo da mi ne idemo za njim“, rekao je Vučić tokom posjete Sremskom okrugu, pošto je čitao tu vijest i prevodio je sa engleskog.

Kako je rekao, „taman je pomislio da imamo mnogo lijepih vijesti“ – po onome što je vidio obilazeći okrug, ali “sada vidim da se mnogo toga komplikuje, mi da izbjegnemo da dosta toga bude po našoj glavi”.

Vučić je, tokom razgovora sa zaposlenima u vrtiću zatražio da njegov šef kabineta poruči potpredsjedniku Vlade i ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću da za sutra zakaže sjednicu Biroa za koordinaciju službi bezbjednosti.

Kako je naveo, on neće biti na toj sjednici, jer će biti u Ohridu gdje treba da se sastane s premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem i međunarodnim posrednicima za dijalog Kosovo-Srbija o normalizaciji odnosa. prneosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh