Region

PRVA IZJAVA ADVOKATA ČEDOMIRA JOVANOVIĆA: Evo šta je rekao

Advokat Čedomira Jovanovića Aleksandar Šćekić je nakon izlaska iz policijske stanice rekao da je lider LDP-a testiran na dro*gu.

advokat Cedomira Jovanovica - Srbija danas

Jovanović je ranije danas potvrdio da je došlo do tuče sa suprugom Jelenom, da je izašao iz stana i da je kod prijatelja, te da će, pošto je saznao da je protiv njega podnIJeta prijava za nasilje u porodici, otići i sam u policijsku stanicu da se prijavi, što je i uradio.

U međuvremenu je njegova supruga Jelena negirala da je došlo do tuče uz tvrdnju da im “Rusi namJeštaju”, te da sprema ručak za dJecu. Nakon toga i ona se uputila u stanicu na Novom Beogradu.

Advokat Čedomira Jovanovića je po izlasku iz policijske stanice rekao da je lider LDP-a bio podvrgnut testiranju na drogu, tačnije kokain, te da poznati političar nije bio pozitivan.

– Nije pozitivan na ko.kain, to mu je rađeno ne znam ni ja što – rekao je Jovanovićev advokat.

Takođe, Šćekić je novinarima rekao i da je Čedomir Jovanović sarkastično rekao da jeste tu.kao ženu i da “nije mogao da vjeruje” u optužbe.

Jovanović je još nalazi u stanici, dok je njegova supruga Jelena Jovanović napustila stanicu. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh