Region

Haos u Novom Pazaru: Građani se otimaju za šećer

Nestašice osnovnih proizvoda prethodnih nekoliko mjeseci u Srbiji su česta pojava. Međutim, situaciju pogoršava i doslovno otimanje u prodavnicama, kao što se ovih dana dogodilo u Novom Pazaru.

građani Novi Pazar - Klix

Kako se vidi na snimku, građani se otimaju za šećer. Haos je, kako se navodi na društvenim mrežama, snimljen u Novom Pazaru, piše Nova.rs.

“Daj mi jedan paket, Boga ti. Daj meni jedan paket”, čuje se jedna žena na snimku.

Podsećanja radi, manjak šećera na rafovima u prodavnicama širom Srbije traje već sedmicama.

U mnogim prodavnicama istaknute se molbe da građani kupuju najviše pet kilograma šećera u jednoj kupovini. prenosi “Klix“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh