Region

KAMERE ZABILJEŽILE NESTVARNU SCENU: Pogledajte kako grom udara u Golubačku tvrđavu

Grom udara u Golubačku tvrđavu - screenshot

Tokom nevremena u nedelju, 21. avgusta u Braničevskom okrugu (Srbija) nadzorne kamere snimile su grom koji udara u Golubačku tvrđavu, piše Srbija danas.

Grom je udario u Šešir kulu, a od siline udara oštećeni su šindra odnosno izolacija i strujne instalacije.

Direktorka “Tvrđave Golubački grad” Iskra Maksimović izjavila je da je udar groma nanio ozbiljnu štetu kuli navodeći da bi danas trebalo da bude utvrđena šteta nastala na strujnim instalacijama.

Kako je navela, šteta nastala od udara groma još nije procenjena. Radnici kompanije koja je radila na obnovi Golubačke tvrđave treba da izađu na teren i daju procjenu štete nastale na kuli.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh