Region

Andrej Plenković: Milanoviću je drago kada ga bilo ko zove, nema posla

Premijer Hrvatske Andrej Plenković danas se obratio javnosti nakon sjednice Vlade RH te je u jednom dijelu obraćanja govorio i predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću.

Andrej Plenković - bhrt

Ako ja kao predsjednik Vlade, 24. februara kada je Rusija napala Ukrajinu, mu kažem bilo bi dobro da se nađemo jer mi je bilo bitno da imamo konzistentan stav, on to otkloniti, bojkotirao i ignorira, onda je on taj koji to bojkotira, kaže Milanović.

Komentirajući najavljeni bojkot HDZ-a Milanoviću, ali i njegov susret sa jednim gradonačelnikom iz HDZ-a, Plenković je odgovorio:

Njemu je očito drago kada ga bilo ko zove. Nema posla. Ako neko koga on naziva kriminalcem, lopovom, zaljepljenim za UDBU, to ne smeta neka ga zove, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh