Region

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA SLIKA SILVANE SA KĆERKOM: Gordana je imala 12 godina kad je ostala bez majke, EVO KAKO DANAS IZGLEDA (FOTO)

Prije 45 godina čuvena pevačica Silvana Armenulić tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći, a iza sebe ostavila supruga i ćerku Gordana, koja je u tom trenutkuimala samo 12 godina.

Gordana je često isticala da joj je život bio veoma težak bez majka i da dan danas ne može da je preboli. Silvana je svoju mezimicu uvijek vodila sa sobom gdje god je mogla, pa su tako bile veoma vezane jedna za drugu. Gordana danas ima 58 godina, profesorka je matematike u jednoj beogradskoj gimnaziji i ima dvojicu sinova.

Sada se na Instagram stranici posvećenoj Silvani pojavila njihova zajednička fotografija, na kojoj Silvana mazi ćerku po glavi.

Inače, mnogi komentarišu da je Gordana naslijedila ljepotu od majke i da i te kako liči na nju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh