Region

POLICIJA NA NOGAMA! Da li je tijelo iz Save Matejevo – čeka se identifikacija

Rezultate obdukcije i identifikacije čeka i hrvatska policija, pošto potraga za nestalim 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišom još traje, saznaje MUP.

Matej Periš - Objektiv.rs

Nakon što su mediji objavili da je 24. marta u beogradskom naselju Umka u ulici Dan boraca bb pronađen muški leš u fazi raspadanja privezan za splav, u toku je obdukcija i identifikacija.

Rezultate obdukcije i identifikacije čeka i hrvatska policija, pošto potraga za nestalim 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišom još traje, saznaje MUP.

Dok se identitet zvanično ne utvrdi, policija neće iznositi informacije u javnost.

Podsjećamo, Splićanin Matej Periš nestao je u prvim satima 31. decembra kada je napustio Gotik klub. Tog dana Matej i njegovi prijatelji iz Splita stigli su u Zagreb preko dočeka Nove godine i Nove godine, a u Beograd su stigli kombijem koji je jedan od njih prethodno iznajmio u Zagrebu.

Nakon dolaska u Beograd i boravka u privatnom stanu, otišli ​​su na večeru u jedan od Beton Hale barova, a nakon toga nastavili su da provode vrijeme u gotici. U jednom trenutku Metju je odlučio da napusti klub, ali je ostavio jaknu i novčanik.

Kamere su ga snimile kako trči okolnim ulicama i trenutak kada se spušta na plato kraj Save kod restorana Sava Nova na Savskom šetalištu.

Za policiju je i dalje misterija zašto je Matej napustio klub i šta je bio razlog njegovog odlaska.

Ono što je policija uspjela da utvrdi jeste da se signal njegovog mobilnog telefona poklopio sa objektom koji je snimljen kako pluta rijekom Savom, a snimljen je te kobne noći.

Više od tri mjeseca za Matejem Perišom tragaju ekipe riječne policije, korišćeni su ronioci i žandarmerija, sonari i dronovi, ali njegovo telo još nije pronađeno.

Policija u Srbiji je u saradnji sa kolegama iz Hrvatske provjerila sve prijave ljudi koji su navodno vidjeli Mateja, ali se ispostavilo da nijedna od njih, nažalost, nije tačna.

U Savi je nedavno otkriveno i tijelo, ali je obdukcija pokazala da to nije Matej. Zato se sada željno iščekuju rezultati vještačenja tijela pričvršćenog za splav, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh