Region

Đilas predložio ponavljanje izbora u Beogradu

Aleksandar Vučić, lider SNS-a, koji obavlja i funkciju predsjednika Srbije, večeras će odgovoriti hoće li prihvatiti da sa Draganom Đilasom, liderom SSP-a, razgovara o ponavljanju izbora u cijelom Beogradu.

Dragan Đilas - NDjilas - DW

U Vučičevom kabinetu je na pitanje Danas.rs da li bi prihvatio da sa Đilasom razgovara o ponavljanju izbora u Beogradu, rečeno da će večeras odgovoriti Đilasu, budući da gostuje na RTS-u prvi put poslije pobjede, pa će pričati i o tome.

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je ranije da je spreman da razgovara sa Vučićem o ponavljanju izbora u Beogradu, prenosi Nova.

“Druga mogućnost je da se potpuno ponove izbori u Beogradu do kraja godine, ali o tome ne možemo sami da odlučujemo. Spremam sam da razgovaram sa Aleksandrom Vučićem, normalno je da se smanje tenzije. On je predsednik svih građana i u obavljanju ove funkcije treba da vodi računa i o ovakvim stvarima. Naša lista bi tražila da se ti izbori održe do kraja ove godine i da Beograđani pokažu svoju volju. Dakle postoje dve opcije – jedna je da se formira tehnička vlast da se ponište štetni projekti i da ta vlast pripremi prevremene izbore u kratkom roku. Druga opcija je da idemo odmah na ponovljene izbore, da se smanje tenzije i da se vratimo normalnom životu. Hajde da presečemo tu stvar i napravimo nove izbore, te dogovorimo uslove oko kojih će se oni održati “, podvukao je Đilas i dodao da se o tome jučer nije razgovaralo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh