Region

UHVAĆENA NA DJELU! Posljednja Mis Jugoslavije, Dajana Tripunović uhapšena u akciji policije razotkrivanja ELITNE PROSTITUCIJE!

Bavila se pevanjem, a bila je proglašena za najlepšu ženu Jugoslavije 1991. godine.

Slavica Dajana Tripunović (51), nekadašnja misica i pevačica uhapšena je pre nekoliko dana u velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije! Kako Kurir saznaje, poslednja mis Jugoslavije, koja je učestvovala i na izboru za Mis sveta, uhvaćena je “na delu”!

Slavica Tripunović uhapšena je u velikoj akciji u kojoj su pali i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i Martina Rajić, bivša učesnica Parova i Plejboj zečica, uhvaćene su na delu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene sudiji za Prekršaje i određena im je novčana kazna – kaže izvor Kurira.

Slavica Tripunović, podsetimo 1991. postala je Mis Jugoslavije i zemlju je predstavljala na svetskom izboru. Nakon toga je počela da se bavi muzikom i uzela je umetničko ime Dajana, po kom je javnosti i poznatija. Inače, kao i Martina Rajić i Dajana se oprobala u rijalitiju, pa je tako 2009. bila učesnica “Farme”.

Dajana poslednjih godina retko se pojavljuje u medijima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh