Region

GLEDALI SMO JE U MNOGIM SERIJAMA: PREMINULA GLUMICA NAKON TEŠKE BORBE S KARCINOMOM

Mirjanu su primili u zagrebački KBC Rebro prije sedam dana zbog pogoršanog zdravstvenog stanja. Preminula je jutros u 5:30 sati.

Mirjana Majurec - Hayat

Hrvatska pozorišna, televizijska i filmska glumica Mirjana Majurec preminula je jutros u Zagrebu u 70. godini, nakon duge i teške bitke s karcinomom.

Mirjanu su primili u zagrebački KBC Rebro prije sedam dana zbog pogoršanog zdravstvenog stanja. Preminula je jutros u 5:30 sati.

Podsjećamo, prije četiri godine Mirjanin karcinom je ponovno metastazirao i nakon odluke liječničkog tima Minja je završila na Radiokirurgiji u Svetoj Nedelji. Uspješno je izlazila na kraj s teškom bolešću, ali u ljeto 2018. u tu je bitku nažalost morala ponovno voditi. Više od 10 godina borila se s teškom bolešću, a njezin sin, mađioničar Luka Vidović (42) progovorio je o njezinom stanju u novembru.

-Majka je trenutno jako loše, bolesna je. Nažalost, u bolnici je sada, na Rebru, ima treći ili četvrti stadij, opet joj se vratio. Zbog mjera je, nažalost, ne smijem ni vidjeti. Ne volim plakati preko medija, ali ona je veliki borac, dvaput ga je pobijedila pa će i treći. Poznavajući nju, ona je ratnica, pa će sve biti u redu – ispričao je Luka za Večernji list.

Mirjana je rođena je u Splitu 1952. godine, a Akademiju dramskih umjetnosti završila je 1976. godine.

Prva filmska uloga bila joj je u ‘Psihopatima’ 1974. godine, a zapamćene su i njezine uloge u filmovima ‘Izbavitelj’, ‘Kraljeva završnica’ i ‘Ispod crte”, te u TV serijama ‘Kapelski kresovi’, ‘U registraturi’, ‘Grlom u jagode’ i ‘Velo misto’.

Bila je supruga glumca Ivice Vidovića, s kojim je imala sina Luku. Po drugi put se udala za nogometaša Marka Mlinarića s kojim je otišla živjeti u Cannes, gdje je rodila drugog sina, Ivana. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh