Region

Dan žalosti u Herceg Novom zbog tragične smrti dvojice mladića

U opštini Herceg Novi danas je Dan žalosti povodom tragične smrti dva mladića iz ovog grada – Đorđa Baždara i Filipa Miličića.

Herceg Novi - Nezavisne.com

Odluku o proglašenju Dana žalosti na teritoriji opštine donio je predsjednik opštine Stevan Katić, saopšteno je iz ove lokalne zajednice.

Dan žalosti obilježava se isticanjem zastave na pola koplja na zgradama opštine Herceg Novi, javnih ustanova i privrednih društava čiji je osnivač opština, te na objektima mjesnih zajednica.

Elektronski i drugi mediji, organizatori javnih programa i sadržaja dužni su da svoje programe i sadržaje prilagode Danu žalosti.

Za vrijeme Dana žalosti zabranjeno je emitovanje muzike, odnosno održavanje programa zabavnog sadržaja na javnim mjestima.

Lokalni javni emiter Radio-televizija Herceg Novi će svoj program prilagoditi obilježavanju Dana žalosti, na način što će emitovati program koji po svojoj prirodi odgovara obilježavanju tog dana.

Iz crnogorske Uprave policije saopšteno je ranije da su u srijedu, 9. februara, u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Kotor-Risan u mjestu Kostajnica, poginule dvije mlađe osobe, a dvije su teško povrijeđene.

Iz policije su naveli da su smrtno stradali dvadesetogodišnjaci, prenose Nezavisne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh